transport produse petroliere

Transport marfuri periculoase / ADR dizate

 

Serviciile noastre permit clientilor sa isi diminueze costurile, cheltuielile de distributie si sa eficientizeze procesul de productie.

Consilierii nostri ADR iti ofera servicii de transport pentru produse periculoase, in conditii optime de siguranta, cu vehicule autorizate in acord cu legislatia europeana.

      Respectam toate standardele de securitate si de protectia mediului si acordam o importanta majora sigurantei marfii pe toata durata transportului. 

 

Asigurari marfa

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune solutii logistice, acoperind in egala masura si riscurile neprevazute.

Marfa ta este in siguranta inca de la preluarea efectiva pana la livrare, masinile noastre fiind dotate cu sisteme corespunzatoare de protejare si ancorare a marfii.

Tot parcul auto de care dispunem beneficiaza de asigurare CMR pentru marfa transportata. Suplimentar, asigurarea noastra privind raspunderea civila este in valoare de 200.000 euro.

Analizam impreuna cu clientii nostri necesitatea intocmirii unei asigurari de tip cargo, oferind consultanta atat inainte de efectuarea transportului, cat si dupa.

Impreuna cu partenerii nostri punem la dispozitia clientilor asigurari de tip cargo. Costurile asigurarii cargo sunt fixe, ele fiind stabilite in functie de tipul si valoarea marfii si de mijlocul de transport..

Adaptam serviciile de transport si logistica in functie de specificul marfurilor clientilor nostri.

Disponibil auto

In functie de nevoia ta de transport, echipa noastra de logistica ofera consultanta si iti pune la dispozitie din flota diversa de care dispune tipul de vehicul care se preteaza cel mai bine, in regim grupaj sau exclusiv.

  • Van-uri (sprintere: duba, prelata, frigorifice) – pentru transporturi internationale rapide.
    La cerere, iti oferim sprintere cu lift hidraulic; greutate marfa de pana la 1500 kg;
  • Camionete (prelata, duba, frigorifice) – pentru capacitati de incarcare de pana la 3500 kg (3.5 tone); volum interior de aproximativ 33 m3;
  • Camioane (prelata, duba, frigorifice) – pentru capacitati de incarcare de pana la 24 tone.
    Pentru marfuri voluminoase sau de dimensiuni mai mari, iti asiguram incarcari in camioane mega sau jumbo / gat de lebada;
  • Platforme auto / trailere pentru echipametele agabaritice – care au dimensiune mai mare de 13.6 m Lungime, 2.45 m Latime sau 3 m Inaltime sau au greutate mai mare de 24 tone.

Daca marfurile tale necesita livrare rapida, iti asiguram un tranzit rapid printr-un echipaj de doi soferi.

Oferim consiliere personalizata in functie de tipul de marfa privind conditiile optime de transport.

PDF)

Cuvinte key: combustibil lichid usor tip 3, pret combustibil petrom, clu combustibil lichid usor, clu pret, pret combustibil 2020, pompa de combustibil, pret combustibil omv, pret combustibil rompetrol. soba combustibil lichid, soba pe combustibil lichid, combustibil m, pret combustibil romania, pret combustibil m, combustibil ieftin, cost combustibil, combustibil pentru centrale